Apotheek – Apotheek Reuvers – Lelystad

Apotheek

Apotheek Reuvers al meer dan 40 jaar farmaceutisch zorgverlener

Apotheek Reuvers bestaat al meer dan 40 jaar. Sinds de oprichting in 1981 vormen wij een samenwerkingsverband met apotheek Ex Aqua. Apotheek Ex Aqua bestaat al sinds 1971. Sinds 2013 vormen we samen met apotheek de Jol en apotheek Koster apothekersgroep Lelystad.  Zo leveren wij gezamenlijk farmaceutische zorg aan vele inwoners van Lelystad.

HKZ-kwaliteitskeurmerk

Bij apotheek Reuvers staat goede en verantwoorde farmaceutische zorg rondom de cliënt centraal. Hierbij staan de begrippen klantvriendelijkheid, kwaliteit, deskundigheid en openheid bij ons hoog in het vaandel.

Sinds 1 november 2005 zijn wij gecertificeerd met het HKZ-kwaliteits-certificaat. Dit houdt in dat de apotheek werkt volgens de norm die is vastgesteld door de Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector.
Inspectie en zorgverzekeraars eisen in de toekomst ook een aantoonbare kwaliteit. Dit is ook de belangrijk voor de cliënt. Regelmatig wordt bekeken of de apotheek nog aan de norm voldoet. Dit gebeurt elke 3 jaar. Dan worden alle werkzaamheden opnieuw gecontroleerd door de KEMA. Daarnaast toetst de KEMA elk jaar een bepaald onderdeel van de totale werkzaamheden in de apotheek.

Gezondheidscentrum Pauwendaal

Om onze dienstverlening verder te kunnen optimaliseren, zijn wij sinds 29 september 2008 verhuisd naar het nieuwe gezondheidscentrum Pauwendaal in de Landerijen. De huisartsen Munshi, Germans, Verhoog en Borsboom hebben ook hun praktijken in het gezondheidscentrum gevestigd. Er is zoveel mogelijk geprobeerd om verschillende disciplines in het centrum onder te brengen. Naast de huisartsenpraktijken zijn de volgende disciplines in het gebouw gevestigd: fysio- en manuele therapie, Mensendieck, verloskunde, maatschappelijk werk, een dietiste en een psychiatrisch verpleegkundige.

Het nieuwe gezondheidscentrum biedt ons diverse mogelijkheden om intensief te kunnen samenwerken met andere zorgverleners. Daarnaast biedt onze pand meer ruimte en kunnen wij de privacy voor u beter waarborgen. Ook is het gezondheidscentrum zeer centraal gelegen en biedt het een ruime parkeergelegenheid.